office@eusimoasamea.ro

+40740855194

Serviciile moasei

servicii

Pregătirea prenatală

Pregatirea prenatală cuprinde activități ce ii pregătesc pe viitorii părinți pentru naștere, dar și pentru schimbările ce vor apărea în viața acestora.

baia nou nascutului

Reprezintă una dintre îngrijirile de bază ale acestuia, fiind
considerată de către părinți prima încercare pe care aceștia
o traversează cu mare emoție.

Consultanță în alăptare

Pentru a-i oferi bebelușului tău un lapte de calitate ,este de preferat să consumi legume și fructe variate, carne, ouă, 1-2l lichide pe zi:comport,ceaiuri de plante, sucuri naturale de fructe, fără condimente,doar sare iodată, produse lactate pasteurizate.

baby home spa

Un concept de promovare a sănătătii bebelușului cu ajutorul gimnasticii, masajului și al apei efectuat în cadrul căminului, fără a expune bebelușul la factori externi.

Aplicare cercei

consiliere postnatală

Vezi ce spun mămicile

D-na Camelia cea mai buna moasa . M-a ajutat foarte mult pe toata perioada travaliului cat si dupa nastere. O recomand cu tot dragul. Este intradevar o adevarata profesionista !

Goicov Nicoleta

Constructiv, util, benefic! Succes


Nicoleta Loredana Radu

Recomandam oricui! Experienta vorbeste de la sine!


Cristina Vosloban

Contactează-ne!

alege serviciile dorite

Pregatire prenatalăBaia nou nascutuluiConsultanta in alăptareBaby home spaAplicare cerceiConsiliere postnatală

Doresc să primesc informații privind produsele și serviciile companiei Prin trimiterea acestui mesaj confirm că am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare și cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal


*Pentru transmiterea mesajului pentru inscriere trebuie sa acceptati termenii si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal care pot fi cititi accesand meniul din footer ( ultima sectiunii a paginii).


Vezi cursuri care s-ar putea să te intereseze