office@eusimoasamea.ro

+40740855194

Cursuri

CURSURI

Suntem pasionați de călătoria maternității. Prin programa noastră de cursuri și servicii, dorim sa va sprijinim pe dumneavoastră și pe bebelușul dumneavoastra, de la sarcină și naștere, până când micuțul are trei ani.

Sarcina este un moment pentru a sărbători, este un proces uimitor in care ai o legătura magică cu copilul tău. Combinând posturi inspirate de relaxare și atenție, masaj și exerciții, cursurile noastre vă vor învăța toate tehnicile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă sprijini in perioada de sarcină și pentru a vă pregăti pentru naștere.

Acest curs pregătește parinții pentru a fi cei mai importanți furnizori de sănătate pentru bebelus.

Mama care investește în acest curs vrea să fie complet pregătită pentru orice dificultăți de alăptare care pot aparea. Evita lipsa somnului, stresul si obtine acum informațiile privind alăptarea de care are nevoie.

Îngrijirea de sine este esențială, de aceea aceste cursuri se concentrează pe întărirea, vindecarea și relaxarea corpului, minții și spiritului dumneavoastră in timpul sarcinii si după naștere. 

Oferim o educație absolut necesară celor care doresc o naștere naturală pozitivă într-un spital. Acest curs este o opțiune excelentă care vă ajută să vă pregătiți pentru naștere.

Cine sunt formatorii?

Formatorii sunt specialiștii în domeniu cu o pregătire temeinică și experiență îndelungată.

camelia IRIMIA

  • – Moasa Spitalul Premiere
  • – Educator prenatal Lamaze în curs de certificare
  • – Vicepresedinte Asociația Moașelor din România

Camelia Pop

– Dietetician – nutriționist
– Profesor inv. postliceal sanitar și co-fondator Asociația Pronutriție Targu Mures
– Inginer Cercetari Alimentare

Pentru înscrierea la unul sau mai multe cursuri vă rugăm să apăsați butonul de mai jos. Verificați agenda noastră pentru a vedea ultimele actualizări ale datelor de curs.